diumenge, 27 de maig del 2012

GR 92 Etapa 29 l'Ametlla de Mar - l'Ampolla

País/comarca: Catalunya/Baix Ebre
Cartografia: ICC 1:25.000
Aproximació: Ens dirigim cap a l'Ampolla, on nomes arribar al poble trobem fàcilment senyalització que ens indica "Renfe", arribats a la plaça Francesc Macià, on hi ha l'estació, hi aparquem el vehicle i agafem el tren direcció a l'Ametlla de Mar on iniciem la ruta, el trajecte es fa en 7 minuts. (WGS84 40.812184ºN, 0.708464ºE)
Ruta: 296 metres de pujada acumulada i 18,65 km. de recorregut.
Prop de: L'Ametlla de Mar, Perelló i l'Ampolla. 
Inici/final: L'Ametlla de Mar/l'Ampolla.
Temps efectiu sense parades: 4h 27' ( total 5h 31' )
Alçada mínima-màxima: 0-34 metres.
Lloc consultat: Feec
Descripció: Tram del GR 92 de 16,5 km. que transita íntegrament pel litoral. La ruta convida a donar-nos un bany en alguna de les cales que anem trobant durant la ruta. El tram esta perfectament senyalitzat per les marques blanques i vermelles del GR.
Observacions: Durant el trajecte trobarem algun punt d'aigua en un parell de bars prop de l'Ampolla, però en èpoques de calor, millor anar preparat ja que la ruta es fa llarga si el sol apreta.
Descarregat el track aquí
Seleccioneu per visualitzar el plànol a l'ICC
Itinerari fins al lloc de sortida

1 comentari:

  1. Hola Carles,

    Senderisme en transport públic et felicita pel teu bloc i ha decidit concedir-te el premi Liebster. Si vols més informació: http://senderismeentransportpublic.blogspot.com.es/ Per cert, aquesta teva última ruta la vam fer aquesta primavera i el paisatge litoral és impressionant.

    Salutacions

    Rafa

    ResponElimina