dissabte, 8 de desembre del 2012

Puig de Comanegra

País/Comarca: Catalunya/Garrotxa
Cartografia: ICC 1:25.000
Aproximació: A la carretera de que va de Camprodon a Molló, trobem la desviació direcció a Beget i Rocabruna per la GIV-5223, prenem el trencall, i entre el quilòmetre 8 i 9, a ma esquerra arrenca un camí sense asfaltar que ens durà fins a punt on deixarem el vehicle. La pista està en molt bones condicions per a qualsevol tipus de vehicle.(WGS84 42.299577ºN, 2.608282ºE)
Ruta: Circular amb 774 metres de pujada acumulada i 10,65 km. de recorregut.
Prop de: Montagut, Oix, Beget
Inici/final: Ca n'Agustí de Riu
Temps efectiu sense parades: 6h 06' ( total 6h 42' )
Alçada mínima-màxima: 622-1373metres.
Lloc consultat: Wikiloc
Descripció: En aquesta ruta, en un principi preteníem anar fins al Puig de les Bruixes, però el fort vent i el fred, i el fet d'anar carenant, ens ha castigat de valent i ens ha fet canviar d'opinió, hem desistit i l'hem deixat per un altre ocasió per poder-la gaudir plenament. El paisatge es magnific, podrem gaudir al mateix temps de la visió del Pirineu i de la costa des del cim, podrem veure país, fins on les boires ens permetin. La ruta està senyalitzada duran tot el trajecte amb pintura verd/carbassa. La vegetació, amb els contrastos entre la cara nord i la sud, i l'espléndid paisatge, converteixen aquesta excursió en una ruta en molt i molt recomanable.
Observacions: Durant la ruta no hem trobat punts d'abastiment d'aigua. Possiblement, fent la ruta en el sentit contrari sigui mes còmoda, la quantitat de fulles de la fageda de la cara nord que hi ha al terra, fa el terreny molt relliscós a les baixades.
Descarregat el track aquí
Seleccioneu per visualitzar el plànol a l'ICC
Itinerari fins al lloc de sortida

Clica l'imatge per veure l'àlbum

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada