dimarts, 7 d’agost del 2012

El Mont des de Beuda

País/comarca: Catalunya/Alt Empordà
Cartografia: ICC 1:25.000
Aproximació: Un cop arribats a Beuda, seguim per la carretera i tot seguit veurem un indicador que diu Ca N'Oliveras, el seguim i desprès de 800 metres arribem a un trencall gran a ma esquerra on deixem el vehicle. (WGS84 41.273744ºN, 1.084081ºE)
Ruta: Circular amb 748 metres de pujada acumulada i 9,44 km. de recorregut.
Prop de: Besalú. 
Inici/final: Beuda.
Temps efectiu sense parades: 4h 01' ( total 4h 43' )
Alçada mínima-màxima: 362-1125 metres.
Lloc consultat: Wikiloc
Descripció: Ruta clàssica per accedir al Santuari de la Mare de Deu del Mont que no conté cap dificultat específica. Durant el recorregut anirem trobant senyalització vertical que ens va indicant la ruta.
Observacions: Durant el trajecte trobarem aigua a Sant Llorenç de Sous, però durant el mesos d'estiu, la font resta seca. A dalt el Santuari hi ha bar i com podem imaginar, la vista de del cim es esplèndida.
Descarregat el track aquí
Seleccioneu per visualitzar el plànol a l'ICC
Itinerari fins al lloc de sortida

2 comentaris:

  1. Molt bona i interessant ruta. Fa uns dies la vam fer seguint el vostre track. Desconeixíem la zona i ens va encantar. Llàstima que no vam poder gaudir de massa vistes perquè el dia estava molt ennuvolat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es una llàstima, perquè la proximitat amb França i el mar, fan del cim un mirador privilegiat. Si passeu un dia a prop en cotxe, feu na escapada per pujar-hi.

      Elimina