diumenge, 4 de març del 2012

Cap de la Gallina Pelada (Cap del Llitzet)

País/comarca: Catalunya/Berguedà
Cartografia: ICC 1:25.000
Aproximació: Per la C-16/E-9 direcció Túnel del Cadí, a l'altura del Km. 113, ens desviem a ma esquerra, direcció Saldes, poble que ens passem de llarg direcció cap a Gósol, sobrepassats uns 5oo metres del Km.18 trobem una desviació a ma esquerre que entre d'altres ens indica Vallcebre, la prenem i al cap d'uns 5 quilòmetres, desprès de passar pel costat d'una àrea d'esport d'aventura (de les que van pel damunt dels arbres) trobem un lloc per aparcar a l'esquerra just davant dels indicadors de La Font Freda. Nosaltres al anar em pujat per Vallcebre i em tornat per Saldes, indiquem la ruta per Saldes, perquè per Vallcebre ens em trobat un senyal de prohibit circular-hi. (WGS84 42.198946ºN, 1.752991ºE )
Ruta: Circular amb 663 metres de pujada acumulada i 8,39 km. de recorregut.
Prop de: Saldes, Vallcebre.
Inici/final: Davant de la Font Freda
Temps efectiu sense parades: 3h 36' ( total 4h 15' )
Alçada mínima-màxima: 1671-2321 metres.
Lloc consultat: Wikiloc
Descripció: Ruta molt bonica amb molt bones vistes del Pedraforca, Cadí i Berguedà, molt ben senyalitzada i molt assequible.
Observacions: Durant tot el trajecte ens acompanyen les marques blanques i grogues del PR C-79, molt visibles i en molt bon estat. Si trobem el Torrent glaçat, s'ha de procurar anar caminant prop del glaç per no passarnos de llarg la passera i creuar al cantó esquerra que es per un corre el PR, per la banda dreta el camí, encara que es pot pujar igual, es va complicant.
Ddescarregat el track aquí
Seleccioneu per visualitzar el plànol a l'ICC
Itinerari fins al lloc de sortida








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada